Naast de woordenboekdefinitie van 3D-printen

Hoe 3D-printen te leren aan jonge ontwerpers

Na jarenlang 3D-printworkshops te hebben gegeven in mijn lokale makerspace, bibliotheek, gemeenschapscentra en scholen, zou ik graag mijn ervaring, intro-lezing, eerste 3D-drukproject van studenten, tips en trucs willen delen moncler heren in de hoop dat je het misschien zou moncler sale vinden handig moncler outlet om 3D-printingworkshops naar je school, buurthuis, bibliotheek, makerruimte moncler sale te brengen. Of leer gewoon iets voor jezelf en zie hoe toegankelijk deze technologie kan jassenmoncler moncler outlet sale zijn. Ik geef de voorkeur om niet meer dan moncler jas dames 15 studenten tegelijkertijd te doceren, 20 met moncler jas heren een assistent. Deze workshop moncler jas heren vereist minstens twee uur om het eerste 3D-drukwerkproject te voltooien. Als ik meer tijd heb, kunnen we misschien nog een ander 3D-afdruk- en ontwerpproject doen. Tools en verbruiksartikelen: FDM 3D-printer Wat u ook moncler jas heren sale hebt voorbereid om een ​​betrouwbare afdruk te garanderen tijdens de workshop. Ik heb een paar spontane fixaties van filamentenjams moeten doen in het midden van een demo. Studenten zijn gegroepeerd als de ruimte te moncler jas dames klein is of als we niet genoeg computers hebben. Het klassenbeheer is ook van toepassing op opvoeders, de verwachtingen moncler jassen heren sale Ik ga voor mezelf: 1. Ga er nooit vanuit dat de student iets al weet 2. neem nooit moncler jassen dames sale het toetsenbord / de muizen van moncler outlet sale een student over. Als ik te weinig tijd heb of als de leerlingen op de basisschool zitten, sla ik de presentatie over en praat ik gewoon door een youtube video van een chocolade 3D-printer en foto’s moncler uitverkoop van 2018 moncler Adidas 3D Printed soles moncler jas dames en maak een oude persoon grapje over de moncler jas dames volgende yeezys die 3D worden afgedrukt. Het doel is niet dat iedereen 3D Printing experts wordt, maar om studenten met de kennis en terminologie te empoweren omringende moncler dames 3D-afdrukken. Wanneer we belangrijke concepten begrijpen en hoe het moncler uitverkoop werkt, kunnen moncler jassen dames sale we onze eigen moncler outlet oplossingen verkennen en creëren met onze 3D-printtechnologie. Uiteindelijk is een 3D-printer eenvoudig een hulpmiddel dat we leren gebruiken, net als een penseel, boormachine, schaar, lijmpistool, moncler heren enzovoort. Meer dan eens is 3D-printen het ding dat u naar het ding, maar niet het laatste. Stap 3: presentatie uitgelegd + hands-onHier zijn de belangrijkste punten uit de moncler jassen heren sale presentatie: intro Wat is 3D-printen? Ik moncler jas heren vind de GIF van het stapelen van brood erg leuk en ik leg uit dat 3D-printen een manier is van het maken moncler outlet sale van iets door dunne lagen materiaal op elkaar te stapelen. Naast de woordenboekdefinitie van 3D-printen, is het ook een additief productieproces. Een digitale blauwdruk, het 3D-model genaamd, wordt door een machine tot een moncler jassen dames object gemaakt. Onze driedimensionale digitale blauwdruk wordt in lagen ‘gesneden’ en naar onze printer gestuurd om een ​​3D-afdruk te maken. Wanneer we een gewone papieren printer gebruiken, hebben we een digitale afbeelding of een Word-bestand van de computer.

moncler jassen dames sale

moncler jassen outlet

moncler heren

moncler jassen

moncler jas outlet

2018 moncler

moncler outlet

moncler uitverkoop

moncler jas heren sale

moncler jassen dames

moncler sale

moncler nederland

moncler jas dames

moncler jassen heren

moncler dames

moncler jas sale

moncler jas dames sale

moncler jassen heren sale

moncler outlet sale

moncler jas heren

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注