Tenk på dem som lite hors d oeuvres i dag

Papa Wanted Temptations Spilt på hans begravelse

canada goose herre Faren canada goose norge min døde i forrige uke. Jeg fløy hjem for å hjelpe min mor og søster å gjøre begravelsesarrangementene. Her er saken: Noen ganger, i løpet av årene, snakket far og jeg om å spille sangen ‘Papa Was a Rolling Stone’ til tjeneste. Min mor sa at hun aldri har hørt noe om det og er voldsomt imot å inkludere en popsang i sin religiøse seremoni. Jeg vil ikke forstyrre henne mer enn hun allerede er. Faren min døde uventet og ganske ung. Men jeg synes det er respektløst for henne å ikke respektere hans ønsker. Du? Uvanlig, jeg har noen analog opplevelse for deg, Patrick. (Jeg håper det hjelper i denne vanskelige tiden.) Ofte dikterte min mor i løpet av årene også Uvanlige begravelses sangforespørsler: ‘Jeg er fortsatt her’ av Stephen Sondheim (som er veldig rart, hvis du tenker på det), og noen brassige numre fra Judy Garlands konsert på Carnegie Hall. canada goose herre

canada goose norge Hva disse sangene hadde til felles, var et i ansiktet ditt for å miste døden, selv som min mor anerkjente at hun ville dø. Og som en mor var hun (tror jeg) å øve et øyeblikk canada goose billig hun visste, ville være fryktelig for meg, for å gjøre det mindre. canada goose jakke oslo Hun ville egentlig ikke ha sangene. Kanskje gjorde din far noe som ligner psykedelisk sjel. canada goose norge

canada goose jakker herre Utsett til din mor, hvis du kan. Denne sangen er mer verdifull for deg som et levende minne om tid med pappa (og hans gode smak i musikk) enn som en egentlig begravelsessjam. Lytt til det så ofte du vil. Men vær så snill å snakke med moren din om det nå. Hvis din far virkelig ønsket det i sin tjeneste, ville hun sikkert vite. Det er mer, sangen handler om en downdown-far som aldri engang plaget å møte sin sønn: ‘Papa var en rullende stein / Hvor han la hodet hans var hans hjem / Og da han døde, var alt han forlot oss alene. ‘ Det høres ikke ut som din pappa. canada goose i norge Han var der, og du har minner til å bevise det. canada goose jakker herre

canada goose outlet ANONYMOUS, NEW YORK canada goose outlet

Pinning våre forhåpninger på fremmede er som å gjøre en reservasjon for å bli skuffet. Hvorfor ville du canada goose norge nettbutikk ekte være ‘super psyched’ for å møte en fyr om hvem du nesten ikke vet? Du har sett noen selfies, du liker profilen hans og musikken som er oppført på den, og du har byttet ut noen flørtende tekster. I skjemaet med et fullblåst forhold (seksuelt eller ellers), er det ingenting. Ta det ned i hak, søster!

canada goose jakker dame Nyhetsbrev Registrer deg canada goose jakker dame

canada goose jakke Fortsett å lese hovedhistorien canada goose jakke

canada goose victoria Of the Moment Livsstilsnyhetsbrevet fra stilene, reise og mat, og tilbyr de nyeste trendene til nyheter du kan bruke. canada goose victoria

Vennligst kontroller at du ikke er en robot ved å klikke på boksen.

canada goose trillium Ugyldig epostadresse. Vennligst skriv inn igjen. canada goose trillium

canada goose jakke herre Du må velge et nyhetsbrev for å abonnere på. canada goose jakke herre

Jeg kritiserer deg ikke. Jeg får spenningen til å projisere fantasier på attraktive fremmede. (Hvem gjør det ikke?) Men akkurat nå, er du på et produktivt veikryss: Du ser at det du gjør er ikke å jobbe, og du vil prøve en annen måte. Spill canada goose importør norge på! Her er det du gjør: Sikt på et glass vin med en fin fyr. Det er det. Det kreves ingen heve bryster eller rom com mote montasje.

canada goose Planlegg disse møtene før yoga eller middag med venner. Tenk på dem som lite hors d oeuvres i dag, ikke hovedbegivenheten. Ingen talemudisk tolkning av meldinger som: ‘Du opp?’ Og nei ‘hva om?’ Situasjoner om hva som kan skje canada goose jakke neste. canada goose

canada goose dame Du vil ikke møte Prince Charming på noen av disse datoene. (Han er låst i kjelleren min.) Men hvis canada goose dunjakke du spiller kortene dine riktig, kan du møte en anstendig (men ufullkommen) fyr som prøver sitt beste, akkurat som deg. Du kan gi hverandre noe selskap og vennlighet og muligens romantikk. Og hvis det ikke er nok, har canada goose outlet norge du rett: Slett dine datingapps. canada goose dame

canada goose jakke dame Slip henne en Glass SlipperAn venn var en brudepike i mitt bryllup for tre år siden. https://www.canada-goose-jakker.com Hun brukte canada goose norge forhandler penger på dusjen, bachelorette fest, kjole og reise, som jeg visste canada goose salg var en strekk for henne. Men jeg håpet å vende tilbake favoriet da hun ble gift. Hun annonserte nettopp bryllupet hennes. Det er bare for familien, og hun vil ikke ha noen hendelser eller gaver. Jeg er over månen glad for henne, selv om jeg ikke er invitert. (Hun vil ha en intim affære.) Hun fortalte meg at hun har en kjole, men ikke et bryllup sko eller tilbehør. Jeg vil gjerne sende et ekstravagant gavekort slik at hun kan splurge på noen canada goose norge nettbutikk flotte sko. Jeg er bekymret for tilsynelatende ‘tit for tat’, eller får henne til å føle seg dårlig for å ikke invitere meg, men jeg vil støtte henne. Tanker? canada goose jakke dame

canada goose victoria parka KIM, NEW YORK canada goose victoria parka

canada goose salg Send hva som er i ditt hjerte (og budsjett) og fortell henne at du gjør det fordi du elsker henne. Du har rett: Du behøvde ikke vente på bryllupet hennes for å gjengjelde hennes generøsitet. Enhver tirsdag ville ha canada goose outlet vært nok. Men ‘Her kommer bruden’, så du har en klar anledning. Gå for det canada goose salg.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注