Dus voordat je het als mal kunt gebruiken

Gieten met mallen gemaakt met Papercraft-modellen

moncler jassen dames Je moncler dames hoeft geen papier te gebruiken, karton, plastic vellen, moncler outlet zelfs moncleroutlet.nl metaal zou werken. moncler jassen dames

moncler nederland Elke cast begint met een mal. Je hebt iets nodig om je materiaal in te gieten, of het nu beton, gips, 2018 moncler hars, was of wat dan ook is. U kunt dagelijkse voorwerpen zoals kommen, verpakkingen of matrijzen van bestaande objecten gebruiken. moncler nederland

moncler jas dames sale Het heeft echter wel zijn beperkingen: het is niet waterdicht en verliest zijn kracht als het nat wordt. Dus voordat je het als mal kunt gebruiken, moet je het waterdicht maken. moncler jassen heren Ik gebruik alleen moncler dames spraypaint en Moncler Outlet de sterkte moncler dames is beperkt. Dus het maken van enorme afgietsels werkt niet. De ‘Venus de Milo’ is 36 cm (14 inch) hoog moncler jassen en moncleroutlet het werkte prima. moncler jas dames sale

2018 moncler Papier is geweldig om mee moncler uitverkoop te werken, het is eenvoudig te snijden, vouwen en plakken, maar als je meer dan één mal moncler jassen heren sale wilt maken, wil je misschien moncler jassen plastic vellen moncler jassen proberen. Hoewel het een stuk moeilijker is om ermee te werken is herbruikbaar Je kunt moncler heren steeds opnieuw verschillende vormen met moncler outlet dezelfde mal maken. 2018 moncler

moncler dames Hier moncler nederland zijn twee verschillende routes moncler sale die ik heb genomenStap 1: The ‘gothic’ moncler jas heren sale Vase moncler dames

moncler sale Dit is de laatste moncler jassen dames die ik heb gemaakt en het is degene die ik het beste heb gedocumenteerd. moncler sale

moncler jassen heren sale Het is een moncler heren cast moncler jas heren sale gemaakt van David Huffmans ‘Zeshoekige kolom moncler nederland met moncler jas sale cusps’.Ik nam de blauwdruk van de volgende paper van moncler jassen heren Erik en Martin Demain en Duks Koschitz. moncler jassen heren sale

moncler jas dames Er is een tutorial over youtube over hoe je het vouwt: Stap 2: printen en vouwen David Huffmans Vase moncler jas dames

moncler outlet sale Het papier dat ik eerder heb genoemd, bevat de sjabloon hierboven. Je zult het moncler jas sale moeten uitprinten zoals je moncler jassen outlet wilt dat moncler nederland je vaas is. Ik gebruikte A4, de resulterende vaas zal moncler uitverkoop 13 cm hoog zijn, als je een grotere vaas wilt, pas dan je afdrukformaat aan. moncler outlet sale

moncler outlet Ik wist dat ik veel verschillende materialen wilde uitproberen, dus gebruikte ik een vel doorschijnend plastic dat ik kreeg van mijn plaatselijke ambachtelijke afdeling. Ik scoorde toen moncler jassen outlet de lijnen www.moncleroutlet.nl met behulp van een hulpmiddel om gaten te knijpen. Zorg er wel voor dat je niet door het plastic heen prikt, als je dat doet, kun je gewoon het gat met plakband bedekken. moncler outlet

moncler jas sale Nu komt het lastige deel, vouw het. Op het scherm is het gewoon een virtuele term, dit is echt, het moet eigenlijk waterdicht zijn, anders zal alles wat je in de mal giet over je hele werkplek gaan spatten. moncler jas sale

moncler heren Begin met de achterkant. plak de twee kanten aan elkaar. moncler heren

moncler jassen Vervolgens traceer je de resulterende boven- en onderkant en knip je de delen uit. Zorg ervoor dat 2018 moncler je een gat in de top laat. We hebben een opening nodig om het gietmateriaal in te gieten. moncler jassen

moncler jas outlet Ik heb moncler outlet sale een lijmpistool gebruikt om de bovenkant en tape voor de bodem te verzegelen. moncler jas outlet

moncler uitverkoop Het eerste materiaal dat ik gebruikte was Acrystal (in het Duits). Een mineraal hars moncler jas heren op waterbasis. Ik vind het leuk omdat het niet ruikt, je kunt het eigenlijk binnenshuis gebruiken. Het geneest redelijk snel waardoor het ideaal is voor roto-casting. moncler uitverkoop

moncler jas heren Nadat het is uitgehard, is het niet volledig waterdicht. Meer zoals terracotta. Het bevat vloeistoffen en lost niet op, maar na verloop van tijd wordt het water opgenomen. Ik giet gewoon een verflaag in aan het einde, die het afdicht moncler jas heren.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注